Circus Renz ‘Berlijn’ slaat zijn tenten op

EIBERGEN – Circus Renz uit Berlijn is dit jaar gestart met de nieuwe Europa- tournee. Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma. Eibergen is de volgende plaats van de 35 plaatsen die het circus in 2013 aan zal doen. Na de succesvolle optredens van de laatste jaren zal het grote circuscomplex van 10 tot en met 13 oktober worden opgebouwd op het mooie terrein aan de Nieuwe Maat.

Circus Renz is er trots op om te kunnen vertellen dat het hooggeëerd publiek ook dit jaar weer kan genieten van een live-orkest. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld zullen het programma compleet maken. Maak de show in Eibergen mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voor meer informatie kijkt u op www.circus-renz-berlin.nl. Voorstellingen: donderdag 10 oktober 17.00 uur premiere, vrijdag 11 oktober 16.15 uur en 19.00 uur, zaterdag 12 oktober 15.00 uur en 19.00 uur, zondag 13 oktober 14.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven