Cross is uur lang stilgelegd door ongeval

tn_cross-2HOLTERHOEK – De autocross in Holterhoek is zondagmiddag 1 september na een ongeval ruim een uur stilgelegd. Een rijder uit Zuidland vloog tijdens een wedstrijd uit een bocht – knalde frontaal tegen een (zand)wal – en raakte daardoor gewond. Brandweer Eibergen en politie Berkelland kwamen tegen 13.00 uur ter plaatse om hulp te bieden. De brandweer heeft de deur van de auto verwijderd zodat het slachtoffer uit zijn voertuig kon komen. Hij is met rugklachten afgevoerd naar het ziekenhuis. De organisatie heeft in verband met tijdsgebrek besloten de kleine finales niet door te laten gaan. Toeschouwers moesten tijdens het ongeval even geduld hebben. De meesten bleven op de tribune zitten om het ongeluk te aanschouwen. De organisatie bedankt de brandweer voor het snelle optreden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4006]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Cross is uur lang stilgelegd door ongeval”

  1. Een uur lang zitten vergapen aan een ongeval. Om “mooi , mooi, mooi man” te gaan brullen, tja er zitten ook wat bekenden. Blijkt de rijder ook nog te leven. Shit… weer niet zwaaien voor de camera van SBS, Studio sport of omroep GLD. Geweldig !. Rijder beterschap.

  2. Idd. De hulpverleners vam brw post EIB waren snel ter plaatse. Binnen 10min na melding. Ze zijn goed opgevangen door de organisatie van de cross. Deze hebben ze direct door via noodweg naar plek ongeval gelijd. Pluim voor brw ambu en organisatie cross.

  3. Extra info, de rijder heeft door de klap zijn rug gebroken, vandaag is hij nog onder het mes geweest. We wensen de persoon veel sterkte toe.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven