Cultuurpactproject ‘Malmok’ in Gelselaar

GELSELAAR – Op zaterdag 14 september, in het monumentenweekend, wordt bij boerderij Winkels in de Dorpsstraat te Gelselaar de muziektheatervoorstelling ‘Malmok’ gespeeld. De pelikaan Malmok heeft iets heel speciaals gevonden en wil dit het liefst zo lang mogelijk geheim houden.

Een universeel verhaal voor alle leeftijden dat tot de verbeelding zal spreken door de mooie vormgeving van de personages, de unieke plek en de speelse manier waarop het verhaal wordt verteld en uitgebeeld. De voorstelling wordt ondersteund door muziek, er wordt gespeeld, gedanst en voorgedragen. De voorstelling zal ongeveer 20 minuten duren en wordt meerdere keren op de dag gespeeld tussen 12 en 16:30 uur. De regie is in handen van Caro Wicher en de muziek is geschreven door  Willem te Voortwis. De toegang is gratis.

‘Malmok’ wordt in opdracht van Cultuurpact Achterhoek uitgevoerd door het Servicepunt Amateurkunst Oost-Achterhoek samen met professionele regionale regisseurs. Met Cultuurpact zetten de provincie Gelderland, gemeenten en KCG zich samen in voor versterking van kunst en cultuur in de regio.

Resultaat is dat met culturele organisaties bovenlokale projecten worden gerealiseerd voor een divers publiek en dat er meer aandacht is voor cultuurbeleid. KCG coördineert de werkzaamheden en zet daarbij haar kennis, ervaring en expertise in. Zie www.cultuurpact.nl. Meer info over Malmok: www.cultuurzomer-achterhoek.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven