Eibergen krijgt weer een kringloopwinkel

EIBERGEN – Als alles mee zit opent kringloopwinkel Eibergen op 16 november de deuren. Melvin Drenthen heeft dit zondagmiddag naar buiten gebracht. Hij gaat een loods huren aan de Oude Eibergsedijk 1a. Drenthen heeft het hele ‘bedrijfsplan’ klaar, het wachten is nog op de gemeente Berkelland. “Op dit moment mogen we hier geen spullen aan particulieren verkopen. We hebben aan de gemeente gevraagd dit te veranderen.” De winkel moet 350m2 groot worden. “Als het goed loopt dan zijn we van plan de winkel uit te breiden.” Mensen kunnen hier spullen brengen, ook zijn we van plan een ophaalservice te starten. Melvin heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. Eibergen heeft jaren een kringloopwinkel gehad. De winkel ging dicht er verhuisde naar Groenlo.

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Eibergen krijgt weer een kringloopwinkel”

 1. Goed plan vooral in deze financieel zware tijden. Mensen hoeven dan niet meer naar elders. Hier kan en mag de gemeente geen bezwaar tegen hebben.

 2. Ben ik blij mee scheelt een hoop fietsen naar Borculo of Groenlo, dit zijjn dingen die horen ook in Eibergen thuis.

 3. SUPER.

  Waarom zou de gemeente hier bezwaar tegen hebben???
  Dat kunnen we ons echt niet voorstellen!!!!!!!

  Succes Melvin.

 4. Heeeel goed idee voor veel mensen zou dit gunstig zijn hier mag de gemeente GEEN bezwaar tegen hebben !!

  succes Melvin

 5. weet waarover hij praat

  nu weet ik dat je nog geen toestemming heb om op deze locatie een winkel te beginnen (bestemmingsplan moet aangepast worden en dat luk je niet zomaar)
  En dan toch al beginnen met inzamelen.
  heb je de vergunningen hiervoor al geregeld dan ?
  En je inschrijving kvk is ook nog niet rond.
  in mijn ogen pak je het op verkeerde manier aan en dat kan nog wel eens ver gaande gevolgen hebben voor je.
  ik zou eerst maar eens goed bij de gemeente gaan informeren voor je verder gaat met inzamelen en van de daken schreeuw dat je open gaat.

 6. melvin drenthen

  @weet waar je over praat! De gemeente staat er volledig achter. Er moeten inderdaad nog een aantal dingen geregeld worden. En zoals hier boven vermeld word ik heb er alle vertrouwen in. Hoop u 16nov eveneens te mogen verwelkomen.

  Gr melvin drenthen

 7. melvin drenthen

  @weet waar hij over praat!

  Het zal wel mooi zijn als jij je berichten onder jou eigen naam zal typen tenminste dat is de bedoeling van de regel NAAM!

  En volgens mij vind jij het wel interessant om je met mij bezig te houden wees dan ook zo dapper om jou eigen naam hier te vermelden.

 8. weet waarover hij praat

  blijkbaar raak ik een gevoelige snaar.

  en een naam is maar een naam, als nieuwsuitberkeland wil dat iedereen onder zijn/haar eigen naam hier post hadden ze mijn post niet goed moeten keuren.

  toch ben ik benieuwd hoe je gesprek bij de gemeente verlopen is, denk met mij vele andere ook.

  maar aan de toon uit je laatste post kan ik opmaken dat het waarschijnlijk niet zo verlopen is als dat je dacht dat het zou lopen, en dat je mijn post niet op prijs stel.

  ik zal daarom ook maar niet meer posten.

  toch wil ik je nog even succes wensen.

 9. melvin drenthen

  Als jij niet onder je eigen naam kan praten.
  Kan je beter niet hier reageren! We gaan vechten voor een goede kringloop in eibergen en die komt er zeker! 16 november zal waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Maar dan doen we het toch een maandje later? De kringloop zal er komen.

  En dan hoop ik jou als nog te mogen verwelkomen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven