Fair afgelast, hondenplons begint eerder

EIBERGEN – De Fairderie rondom zwembad het Vinkennest is afgelast. De organisatie heeft besloten het evenement zondag aftelasten. Fokke Kraak: ”We werden zaterdagmiddag weggeblazen. Kramen vielen om en enkele partytenten vlogen bijna de lucht in. Het risico op nog meer vernielingen is veel te groot.” De hondenplons gaat zondag 15 september wel gewoon door. Baasjes en hun viervoeters kunnen zelfs wat eerder een duik nemen. Om 14.00 uur is iedereen welkom. De plons duurt gewoon tot 18.00 uur.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Fair afgelast, hondenplons begint eerder”

 1. Mooi. Vorig jaar op de hondenplons geweest en enorm genoten. Jammer dat er na een succes meteen een commercieel circus omheen gebouwd moet worden

 2. Het Vinkennest is helaas één groot commercieel gebeuren geworden. Een paar vrijwilligers hadden best – met een gratis goede maaltijd en een paar drankjes – daar een nachtje willen overnachten om alles in de gaten te houden. Dan had het vandaag gewoon door kunnen gaan.

  Vervolgens de promotie. Voor het ophangen van een paar simpele spandoekjes wordt het bedrijf ‘Achterhoek Events’ ingehuurd. Sorry hoor, maar dat is ronduit belachelijk, hahaha. Ook dat had gemakkelijk door een paar vrijwilligers gedaan kunnen worden.

  Neem een voorbeeld aan het Openluchttheater Eibergen. Daar hebben ze per evenement een zeer uitgebreid promotieplan en dat wordt geheel door vrijwilligers uitgevoerd.

  Pure geldverkwisting en dan straks weer klagen dat men de exploitatie niet rond kan krijgen. Want daar kun je uiteraard op wachten.

 3. Jammer deze reactie’s als je totaal niet weet hoe het een en ander tot stand is gekomen. En wat de reden van de afgelasting is geweest .
  voor je een oordeel geeft
  Neem even contact
  Herbert Leussenkamp
  Achterhoek events

 4. Achterhoek Events heeft dit evenement voor eigen rekening en risico georganiseerd met toestemming van het vinkennest en is dus niet ingehuurd! Wij blijven nu dus ook met de strop zitten van geïnvesteerde kosten.
  Het blijkt maar eens te meer dat het makkelijk is te (ver)oordelen vanuit onwetendheid.

 5. Was een goed opgezette beurs en een van de voordeligste voor zowel standhouder als bezoeker. Weinig commercieel dus.

  Jammer dat het noodweer roet in het eten gooide, maar aflassen was de veiligste keuze. Als standhouder vonden wij dit een terechte keuze.

  Bedankt organisatie!

  Voor een impressie van de fair en het waterplezier bij de Hondenplons, zie: http://sneleencadeau.com/gallery/1/Fairderie/

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven