FC Twente Kids Event bij FC Eibergen

EIBERGEN – De Eibergse supportersvereniging van FC Twente – FC T Eibergen – en de voetbalvereniging FC Eibergen houden op woensdag 4 september een FC Twente Kids Event.

Voor de eerste keer is de profclub uit Enschede in deze regio aanwezig om zich op spectaculaire wijze te presenteren met vele attracties. Er zijn diverse springkussens, een voetbalboarding, een FC Twente caravan en de fanmobiel. Als klap op de vuurpijl komt ook de fraaie spelersbus naar Eibergen en zijn er enkele spelers voor een handtekeningsessie aanwezig. Aansluitend worden er enkele trainingsessies voor de jeugd van de Eibergse voetbalclub gehouden.

Het Kids Event heeft van 13.00 uur tot 17.00 uur plaats op de velden van FC Eibergen op sportpark De Bijenkamp aan de Rietmolenseweg 5. Het evenement is voor iedereen toegankelijk en alle attracties zijn gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven