Gelateria Piaceri blijft in winter geopend

EIBERGEN – De meeste ijsverkooppunten in Eibergen en omgeving sluiten in de winter de deuren. Gelateria Piaceri is dat niet van plan. Eigenaar Marcus Föller tovert rond half oktober zijn zaak helemaal om. “We gaan investeren in koffie en andere lekkernijen zoals tiramisu, warme wafels, appelstrudel, en diverse soorten ijs. Ik heb een nieuw koffieapparaat aangeschaft. Onze koffie is afkomstig van Manetti, een prachtig product uit Italië!” Rond de kersttijd kunnen mensen bij Piaceri ook ijstaarten bestellen. De Eibergse ondernemer is van plan in de wintertijd een repairplek op te richten. Mensen die willen helpen kunnen zich melden in de zaak aan de Hagen. Marcus is tevreden over de afgelopen maanden. Gelateria Piaceri is dinsdag tot donderdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Vrijdag (12.00-21.30). Zaterdag (11.00-20.00) en zondag (13.00-20.00). Maandag gesloten.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Gelateria Piaceri blijft in winter geopend”

  1. mooi te lezen dat er ook nog bedrijfjes zijn die tevreden zijn.kom vast nog wel ff de nieuwe koffie testen.

  2. Ga liever naar Bella Italia ! Mooiere locatie, midden op de Brink, maar vooral lekkerder ijs!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven