Jonge overvallers (16 en 17) zijn gepakt

BORCULO – Dinsdag vond rond 16.00 uur een poging overval plaats op een woning aan de Lebbenbruggedijk in Borculo. Twee verdachten konden worden aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 16.00 uur belden twee jongemannen bij de woning aan. Toen de 77-jarige bewoner de voordeur opende, bedreigden de jongens de bewoner met een mes en probeerden de woning binnen te dringen. Dit wist de bewoner te voorkomen. De jongens vluchtten daarna weg richting de Ruurloseweg.

De politie stelde een onderzoek in en kon aan de hand van het opgegeven signalement om 18.45 uur twee verdachten aanhouden. De verdachten, twee jongens uit Borculo van 16 en 17 jaar oud, zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Jonge overvallers (16 en 17) zijn gepakt”

  1. Je moet weer het recht in eigen handen nemen hier in nederland ,afknuppelen en naar een zandweg brengen .
    kijken of ze dan nog grote jongens zijn.

  2. Lof voor de politie berkelland
    Twee jongens uit Neede aangehouden voor zware mishandeling op de kermis, en nu 2 jongens gepakt voor een overval.
    Wens de slachtoffers veel sterkte toe

  3. De straffen in Nederland zijn veel te licht, die mogen wel meerdere malen zwaarder zijn. Deze heren mogen wel als volwassenen, gestraft worden. Maar het is Nederland dus.. ze lopen zo weer op vrije voeten… Dat werkt niet, ze moeten er zo jaren van balen dat als ze vrij komen het gewoon niet weer proberen…

  4. de slachtoffers veel sterke toe wensen, kom ze zijn zo weer op vrije voeten en gaan weer hun eigen gang.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven