Vliegtuigjes-actie loopt met een sisser af

foto-klokBORCULO – Nadat er gisteren al papieren vliegtuigjes werden aangetroffen rond het terrein van Friesland Campina in Borculo, gebeurt er vandaag weer iets vreemds. De website waar men op terecht komt als men de QR code of de websitelink waarlandendebesteideeen.nl volgt, heeft ook last van enige verwarring. Deze website link wordt doorgelinkt naar hierlandendebesteideen.nl. Er staat een klok afgebeeld die aftelt naar vrijdag 27 september 12.00 uur. Omstreeks 10.00 uur  kwamen er echter spontaan weer 24 uur bij. De klok telt nu af naar zaterdag 28 september 2013 12.00 uur. Een eventuele stunt met een aftellende klok die opeens verder wordt gezet roept natuurlijk vragen op. Zou de klok morgen weer vooruit gezet worden? Wij houden het voor u in de gaten.

Update 10.30 uur:
website

En weer een verandering. Nu laat de website weten dat ze de beste ideeën nog even in de lucht houden. Een mislukte promotieactie? Te weinig aandacht van de pers? We blijven het voor u volgen.
[nggallery id=4061]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vliegtuigjes-actie loopt met een sisser af”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven