Needenaar vindt zijn gestolen fiets terug

NEEDE – De eigenaar van een gestolen fiets heeft zondagavond na een tip zijn tweewieler zelf teruggevonden. De fiets werd vorige week ontvreemd bij bushalte De Huikert. Een ooggetuige zag een man op de fiets rijden en waarschuwde zijn kameraad. De persoon parkeerde het rijwiel bij een café aan de Oudestraat. De politie werd gewaarschuwd om de zaak te onderzoeken. De verdachte werd niet meer aangetroffen. Politie Berkelland stelt aan de hand van een getuigenverklaring wel een onderzoek in. ”De persoon is niet meteen verdacht. Hij kan de fiets ook gekocht hebben op Marktplaats”, zegt een agent. De fiets was flink toegetakeld. Veel zaken waren verwijderd. De politie heeft de fiets overhandigd aan de rechtmatige eigenaar. “Hij is nu de beheerder, de officier van Justitie doet binnenkort uitspraak.” De laatste tijd worden er veel fietsen gestolen in Berkelland.

Foto’s Roy Nijman (gemaakt met telefoon):
[nggallery id=4031]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven