Nieuw: De Ondernemerszondag in Ruurlo

RUURLO – Handelsonderneming Chiel Meekes heeft een nieuw concept gelanceerd voor ondernemers en door ondernemers. Met een aantal enthousiaste bedrijven is Chiel Meekes gestart met De Ondernemerszondag. Elke derde zondag van de maand presenteren bedrijven zich in de hal van de Handelsonderneming aan de Venterkamp 8 in Ruurlo. De Ondernemerszondag wordt georganiseerd in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje. Zondag 15 september van 11.00 tot 16.00 uur is de eerstvolgende Ondernemerszondag. Tijdens De Ondernemerszondag kunnen diverse ondernemers uit hele verschillende bedrijfstakken elkaar ontmoeten in een ontspannen entourage. Zo staan er een koffiebranderij, wijnboer, reclamebureau, bedrijven met sport-, drogist-, pluche artikelen, wenskaarten en natuurlijk Handelsonderneming Chiel Meekes.

Initiatiefnemer Chiel Meekes heeft een bedrijf met een zeer gevarieerd aanbod, van levensmiddelen tot huishoudelijke artikelen en van relatiegeschenken tot decoratiemateriaal. Met een drietal ondernemers heeft Chiel Meekes een aantal business tot business koopzondagen georganiseerd, toen al snel bleek dat er veel interesse uit heel Nederland maar ook Duitsland was voor de koopzondagen werd het idee voor De Ondernemerszondag “geboren”. Op zondag 15 september zullen er al 10 standhouders aanwezig zijn.

De bedoeling is dat De Ondernemerszondag niet voelt als werken, maar dat het een gezellige ontmoetingsplek is waar je met een drankje in je hand hele interessante afspraken kunt maken. Voor meer informatie over De Ondernemerszondag en alle deelnemers: www.ondernemerszondag.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven