Pand van schoenmaker wordt een atelier

EIBERGEN – Het voormalige pand van schoenmaker Laarhuis aan de Nieuwstraat krijgt een nieuwe bestemming. Joke Leerink uit Neede heeft het pand gekocht en gaat het inrichten als atelier. Op dit moment wordt de zaak compleet onderhanden genomen. Eind dit jaar moet alles klaar zijn. Joke richt zich voornamelijk op patchwork en quilten. Maar ook andere handwerktechnieken worden er aan de man gebracht. ”We komen tijdens de verbouwing leuke dingen tegen. Bijvoorbeeld oude zwartwitte tegeltjes onder de vloerbedekking. Huiskamersfeer van vroeger, dit wordt ook een beetje de inrichting.” Joke gaat in het atelier – 0nder de naam Jookies – workshops en cursussen verzorgen. “Ik heb er verschrikkelijk veel zin in. Maar eerst moet er flink wat werk verzet worden. Gelukkig krijg ik hulp van mijn echtgenoot Henk Landkroon.”

Eerdere bericht: Schoenmaker Laarhuis definitief gesloten

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Pand van schoenmaker wordt een atelier”

  1. Grappig, we hadden het er vanmiddag nog over tijdens de koffie. We zagen Henk aan het werk. De geruchten gingen al snel rond. Landkroon begint een uitvaartcentrum/kantoor in Eibarge

  2. misschien een idee om ook een cursus schoenreparatie te geven want een schoenmaker is helaas in Eibergen niet meer aanwezig. succes!

  3. He gezellie, welkom in Eibergen. Eindelijk kennismaken met een echt dorp. Haha. Veel succes. Kom gauw aan wippen.
    Groetjes Lonyta

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven