Survival: Groep ‘Sissies’ stoomt zich klaar!

NEEDE – Zondag 20 oktober staat al tijden als datum in de agenda voor een aantal survivalatleten uit Neede. Ook voor leden van trainingsgroep “Sissies”. De groep is zich al een jaar aan het voorbereiden om de jaarlijkse uitputtingsslag succesvol te doorstaan. Een groep van jong en oud, meer of minder getalenteerd maar allemaal met dezelfde drive. ”Het rode bandje moet mee over de finish. Het bandje inleveren is het laatste wat de atleten willen. Daarom wordt er in ieder geval op de vroege zondagochtend stevig getraind in hindernissen die hiervoor speciaal zijn gebouwd”, zegt Erik Eggink. De groep onder aanvoering van Jeroen Olminkhof (sponsor Sissies) heeft het volste vertrouwen in elkaar. Jeroen hoopt dat er veel publiek komt om hem en de teamgenoten aan te moedigen tijdens de Needse survival.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven