Politie houdt themamiddag fietsendiefstal

RUURLO – Op dinsdagmiddag 17 september houden de gemeente Berkelland en de politie de Themamiddag ‘Voorkom Fietsdiefstal’ op het treinstation Ruurlo. Want het zal je maar gebeuren: Fiets gestolen! Lopend naar huis, aangifte doen, het is een heel gedoe. Ook op station Ruurlo komt fietsdiefstal voor. Van 12.30 – 19.00 uur laat het Centrum Fietsdiefstal daarom onder andere zien hoe je je fiets goed op slot zet, waarmee het risico op diefstal een stuk kleiner wordt.

Er wordt deze middag ook een kettingslot verloot en de Ruurlose fietsenwinkels Bike Totaal Hofstede en Fokkink Tweewielers delen een kortingsbon uit voor datzelfde slot. Het gaat om het slot Axa Cherto 95 Compact. Dit draagt het keurmerk ART2, wat betekent dat het moeilijk te forceren is.

De campagne en meer acties zijn ook te vinden op de Facebookpagina ‘VoorkomFietsdiefstal’. De campagne ‘Voorkom Fietsdiefstal’ wordt mede gefinancierd door de provincie Gelderland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven