Toon Pasman schiet vogel naar beneden

BELTRUM – Toon Pasman is dinsdag gekroond tot schutterskoning van Beltrum. Hij loste iets voor twaalf uur het 364e en beslissende schot. Aan zijn zijde staat koningin Ria Rosing. Aan het vogelschieten bij de heren namen in totaal 119 schutters deel, bij de dames waren het er 44. Pasman nam naast de romp ook de hals en staart voor rekening. De vleugels waren een prooi voor de families Orriëns. Remy Orriëns schoot de linkervleugel eraf, Pascal Orriëns de rechtervleugel. Bij de dames haalde Ria Rosing naast de romp ook de staart naar beneden. De vleugels waren voor Monique Broshuis en Mandy Wiegerink, de hals voor Linda Tiggeloven. De dames hadden met 264 schoten er honderd minder nodig dan de heren. Tot jeugdprins werd Rens Schilderinck gekroond. De titel jeugdprinses is voor Esmee Berentsen.

De volledige uitslag:

Dames
Hals: Linda Tiggeloven

Staart: Ria Rosing

Romp: Ria Rosing

Vleugels: Monique Broshuis en Mandy Wiegerink

Koningin: Ria Rosing

Heren
Hals: Toon Pasman

Staart: Toon Pasman

Romp: Toon Pasman

Vleugels: Pascal Orriens en Remy Orriens

Koning: Toon Pasman

Jeugd
Jeugdprinses: Esmee Berentsen

Jeugdprins: Rens Schilderinck

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven