Veel kijkers tijdens sloop Niessink-pand

tn_dsc08445NEEDE – De sloop van het Niessink-pand aan de Oudestraat trekt veel bekijks. Vooral de oude garde uit Neede wil geen minuut missen van de sloopwerkzaamheden. De een vind het jammer de ander geeft de gemeente groot gelijk. Op dit moment is het kantoorgedeelte al verdwenen. Maandag heeft Rouwmaat de ’tanden’ gezet in het woongedeelte (zie foto’s). De gemeente verwacht dat het pand eind deze week tegen de vlakte is. Daarna moet het sloopbedrijf de grote kelder en de kluis verwijderen. “Dit neemt de meeste tijd in beslag”, aldus Mans Koster. De sloopmaterialen worden ter plaatse gesorteerd. Hout bij hout, steen bij steen, etc. De garageboxen en een acaciaboom blijven staan, de rest wordt verwijderd. Het pand maakt plaats voor een voet- fietspad, brede weg, ruim 25 parkeerplaatsen en openbaar groen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4032]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Veel kijkers tijdens sloop Niessink-pand”

 1. dit gebouw is niet zo”n gemis voor neede.foeilelijk gebouw.mooi man die kiekers die stoat overal .misschien een mooie taak voor hun vrijwillig opzichter van de gem nee

 2. Die man staat overal bij hij denkt dat die de dorps held of opzichter is.
  wel blij dat gebouw eindelijk word gesloopt werd tijd!

 3. wel jammer dat het verkeer straks hier af gaat verder op zitten ook nog winkels ???? deze zijn de klanten kwijt ,mensen willen voor de winkel parkeren of snappen we dat nog niet.

 4. Wat ik me zelf afvraag staat er nog een garage te huur van die paar die blijven staan,,,Mans kom er maar in…Ik wil er wel een……

 5. Beste Olaf
  voor de winkels parkeren hoeft/kan niet meer want er zijn dadelijk geen winkels meer. (scapino-oxalis)
  Winkelen doen we ook tegenwoordig op internet of in de stad, en boodschappen die doen we in Neede.
  Helaas het is niet anders.

 6. Nakend = de dag dat allochtoon/drent\kleingrutter mans de gang naar de voedselbank gaat maken

 7. @zwarver Gait,

  Ik bun bange dat mans neet deur de procedure van de V. Bank kump, gelukkig hef e nog wal wat blikvoer over holn van zien sparretje.
  Gait welkom back

 8. Dat is een gerucht. Scapino en Zeeman gaan helemaal niet dicht! En om dit te voorkomen gewoon schoenen, kleding en andere dingen die er verkrijgbaar zijn in je eigen dorp kopen.

 9. Ook voor de firma Rouwmaat een leuke klus,week 38
  word het nog leuker en misschien wel de inhoud
  van de kluis………….eh samen alles delen!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven