Voorverkoop ‘Swinging Sixties’ van start

HAARLO – De Achterhoeks/Twentse Coverband BeatLine, met in de gelederen 2 Berkellanders, speelt op zaterdag 26 oktober bij zaal Prinsen in Haarlo. De vijf muzikanten (in AOW leeftijd) zijn zeker niet op zoek naar een late carrière, maar spelen puur voor de lol om de sound van de Rock- en Beat muziek in stand te houden. De band heeft een grote schare fans die de optredens van BeatLine regelmatig bezoeken, ongeacht waar de band speelt, er zijn meestal ook fans bij. Ook in het Duitse grensgebied is de band zeer succesvol, en het programma met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren doet het ook daar heel goed.

De band speelt beat- en rocknummers van o.a. de Stones, Shadows, Cliff Richard, CCR, Roy Orbison, Elvis, Them, en vele andere toppers van toen.   Stil zitten is er niet bij op een avondje BeatLine, dus dansschoenen aan. Vanaf 21.00 uur tot ongeveer 01.00 uur is het “Swinging Sixties” in Haarlo. De zaal is open vanaf 20.30 uur, en er zijn voldoende zitplaatsen als u moe wordt…

Voor slechts 5 euro zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar (avondkassa 8 euro). Voorverkoopadres is HCR Prinsen. Eibergseweg 13  7273 SP Haarlo tel: 0545 261232. Voor meer informatie maar ook voor het reserveren van uw kaarten bezoek de website:  www.beatline.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven