‘De Keet’ op 1 november voorgoed dicht

EIBERGEN – (Weg)restaurant De Keet aan de Groenloseweg (N18) in Eibergen sluit op 1 november voorgoed haar deuren. Dat heeft eigenaar – Eric Maarse – zaterdag bekend gemaakt. ”Tot 31 oktober kunnen klanten nog gewoon bij ons terecht. We willen via deze weg iedereen bedanken.” Nieuwbouwplannen of een doorstart in een huur- of kooppand zit er volgens Eric niet in. “We stoppen definitief met de zaak.” Truckers kunnen vanaf november terecht bij café/restaurant Mentink in Ruurlo (Groenloseweg). In goed overleg heeft de Ruurlose ondernemer het ’truckersbestand’ van De Keet overgenomen. Bij Mentink is genoeg plek voor de vrachtwagens. De Keet maakt plaats voor de nieuwe N18. Rijkswaterstaat is nu eigenaar van het pand. Ruim 150 jaar was De Keet een begrip in Eibergen!

Deel dit artikel:

9 gedachten over “‘De Keet’ op 1 november voorgoed dicht”

  1. als goed alternatief kun je ook altijd nog naar theo`s tankshop gaan goede en vlotte bediening ……goede broodjes en koffie .
    lekker balletje

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven