Decorsign ICT & Internet viert jubileum

RUURLO – Op 1 oktober bestaat Decorsign ICT & Internet 12,5 jaar. In de garage bij pa en ma aan de Groenloseweg begon Geert Cornelissen op 1 april 2001 met het ontwerpen en realiseren van websites voor het MKB. Door de toenemende vraag naar ondersteuning en service van computers en ICT vanuit het bedrijfsleven en van particulieren werden deze gelijknamige diensten al snel toegevoegd.

Momenteel is het bedrijf gevestigd in een prachtig pand aan de Vente in Ruurlo (‘de Reurlse Savanne’). In dit goed bereikbare kantoor wordt zes dagen per week gewerkt en heeft Geert de beschikking over een enthousiast team van acht medewerkers met een vriendelijke service.

“ICT is meer dan pc’s of laptops. Tegenwoordig horen smartphones, tablets, apps en social media bij de ondersteuning waar klanten om vragen. ICT is een beleving geworden waarbij bijna alles mogelijk is. Wij proberen onze klanten hierbij zo goed en breed mogelijk van dienst te zijn”, aldus Cornelissen. Meer informatie? Kijk op www.decorsign.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven