Dierendagactie bij snackbar een succes!

tn_ijs-goedNEEDE – Een dierendagactie bij een snackbar? Ja, u hoort het goed. Cafetaria Smul-Grill heeft vrijdag 4 oktober tientallen honden en katten verrast met een gratis softijsje. De actie werd afgelopen donderdag geboren op Facebook . “We plaatsten voor de gein een oproep op onze pagina. Al snel hadden honderden mensen het bekeken. Vrijdag stonden heel wat baasjes met hun viervoeters voor het loket. Grappig dat de actie ook is aangeslagen”, zegt Monique van de Smul-Grill. De baasjes kregen ook een gratis ijsje. Buiten waren de honden lekker aan het smikkelen (zie video). “Er kwam zelfs en bus vol honden.” Uitlaatservice SnuffelExpress maakte even een pitstop bij de snackbar in de Oudestraat. “Dit is de eerste keer dat we dit doen, zeker voor een herhaling vatbaar”, aldus Monique, Lotte en Bert.

[nggallery id=4090]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven