Drie drankrijders gepakt tijdens controle

RUURLO – Politie Berkelland heeft zaterdagavond en -nacht drie drankrijders op de bon geslingerd. De bestuurders werden betrapt tijdens een grote alcoholcontrole in Ruurlo. De hoogste promille was 1,4. Op de rotonde bij de begraafplaats en het kasteel werden in totaal 853 blaastesten afgenomen. De controle was van 20.00 tot 02.00 uur. Berkellandse agenten kregen hulp van collega’s uit Bronkhorst, het VHT en vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland. Naast de bovenstaande processen verbaal werden er ook nog bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een gordel (drie keer). Ook voerde één bestuurder verkeerde verlichting. Wijkagent Eddie van Melis: ”We hebben de controle zoveel mogelijk stil gehouden. Maar we merkten dat het nieuws al snel werd verspreid via Twitter en Facebook.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4092]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Drie drankrijders gepakt tijdens controle”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven