Eerste Percussion Night is druk bezocht

BORCULO – Afgelopen zaterdag 19 oktober heeft Percussion Night plaatsgevonden in het Muziekgebouw van Volharding te Borculo. Een avondvullend spektakel met ongedwongen sfeer, georganiseerd door Slagwerkgroep Volharding. Er waren maar liefst 3 podia, rondom het publiek, dat achter zitjes of statafels plaats kon nemen.

De optredens werden om beurten verzorgd door Slagwerkgroep Excelsior Winterswijk, Slagwerkgroep Sophia’s Lust Ruurlo, Crescendo Barchem (drumband), T.A.V.E.N.U.  De Kwakel (steelband) en Badou Sy (djembé). Natuurlijk ontbrak Slagwerkgroep Volharding zelf ook niet. Als klapstuk sloot zij de optredens af met een speciaal voor hen, door Dick Mengerink gecomponeerd stuk: Car sounds. Dit optreden werd uitgevoerd op een door Snuverink ter beschikking gestelde Renault Megane.

Na afloop van de optredens werd de avond overgenomen door de DJ’s van de Tijdbrekers.  Het was een drukbezochte avond die om 19.00 uur begon en doorging tot in de kleine uurtjes.  Als het aan het publiek ligt is er een nieuwe traditie geboren.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eerste Percussion Night is druk bezocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven