Excelsior houdt herfstconcert in ’t Spieker

EIBERGEN – Op zondag 27 oktober aanstaande vindt in Kulturhus ’t Spieker het jaarlijkse herfstconcert plaats van Muziekvereniging Excelsior Eibergen. De optredens worden dit jaar verzorgd door het B- en C- orkest van de vereniging, samen met het Melody & Percussion Ensemble (MPE) en MPE junior.

Voor het C-orkest wordt het een extra spannend concert, omdat er sinds september een aantal nieuwe leerlingen lid zijn van het orkest. Voor hen is het dus hun eerste echte concert! Het C-orkest speelt een gevarieerd programma, waarbij er gedanst en geswingd kan worden. Het B-orkest laat vooral hun klassieke kwaliteiten horen, met onder andere een stuk dat geïnspireerd is door Beethoven.

Ook MPE laat een afwisselend programma horen met aan het eind een bijzondere verrassingsact. Het concert duurt ongeveer een uur en de entree is gratis, aanvang 15.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven