Holland’s Got Talent: Kuierklup mag door

NEEDE – De Kuierklup uit Neede heeft zaterdagavond een succes geboekt tijdens het programma Holland’s Got Talent. De jury vond het optreden geweldig. Ze mogen door naar de volgende ronde! Volgens Gordon is het optreden een inspiratie voor alle senioren in Nederland. Hij weet hoe belangrijk het is om op latere leeftijd te bewegen. Zie hier de beelden: http://www.rtlxl.nl/#!/hollands-got-talent-227457/8c7ed03e-ad2e-4075-80d8-fdb6617b3c03.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Holland’s Got Talent: Kuierklup mag door”

  1. volgens mij zitten ze al in de halve finale.ze zijn al een stuk verder dan ze op tv laten zien.

  2. @maarten nee haha deze bezorgen geen overlast.en als ze dat wel doen kun je ze nog uit zetten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven