Kerktuinmannen blij met nieuwe bladkorf

EIBERGEN – De tuinmannen van de Protestantse Gemeente Eibergen/Rekken zijn de gemeente Berkelland dankbaar! Maandag is er een nieuwe bladkorf geplaatst voor De Oude Mattheüs aan de Grotestraat. ”Afgelopen vrijdag hebben we een verzoek ingediend en vandaag stond hij al op zijn plek”, aldus een tuinman. Iedereen in de buurt mag de korf gebruiken.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kerktuinmannen blij met nieuwe bladkorf”

  1. Belachelijk, ik zit al jaren te zeuren bij de gemeente om een korf in onze straat waar vele grote gemeente bomen staan.
    Alles steeds maar weer in zakken proppen en naar de korven verderop wegbrengen inmiddels staat de teller op 25 grote zakken vol blad, zoveel ligt er bij de kerk niet inmiddels zijn die bomen bijna kaal!!!!!!! Ben benieuwd hoe ze het voor elkaar hebben gekregen heb zelfs aangeboden ze zelf te betalen………

  2. cor van der Kolk

    Misschien heb je toch te weinig bomen Carolien.
    Wij zijn de gemeente (Tonnie Slutter) erg dankbaar voor het plaatsen van de bladkorf. Groeten “De Tuinman

  3. Cor wel een lekkere botte reactie wij hebben twee bomen in de straat en wel een bladkorf ik denk eerder dat de gemeente aan vriendjes politiek doet.

  4. Jammer dat de gemeente met twee maten meet, vorige week zelf nog geïnformeerd of er bij ons in de wijk een bladkorf geplaatst kon worden. Wij kregen als antwoord dat er geen nieuwe korven van het college mochten worden aangeschaft en nu lees je dit, onvoorstelbaar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven