Kern met Pit: Stem op zwembad Rekken

REKKEN – Het project Natuurbad uit Rekken doet sinds januari van dit jaar mee met de leefbaarheidswedstrijd Kern met Pit. In deze wedstrijd daagt KNHM bewoners uit om binnen een jaar hun idee voor de leefomgeving te realiseren. Het afgelopen jaar heeft Natuurbad Rekken weer een prima zwemseizoen gehad. Met name door de inzet van vele vrijwilligers in het Natuurbad in de zomer een gezellige ontmoetingsplek voor vele inwoners uit Rekken en omgeving. De kinderen zich vermaken er prima en het is er veilig zwemmen in natuurgezuiverd water. Alleen de badmeesters zijn betaalde krachten. Door de inzet van vele vrijwilligers kan het zwembad bestaan.

Van 1 oktober tot en met 31 december 2013 kun je jouw stem uitbrengen voor dit project. Hiermee maken zij een grotere kans op het winnen van de provinciale trofee van Kern met Pit editie 2013. Breng je stem uit op www.kernmetpit.nl. Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. De winnaar van deze trofee wordt voor 1/3 bepaald door een vakjury, 1/3 de deelnemers zelf en dus voor 1/3 het Nederlands publiek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven