Kids laten van zich horen tijdens megarap

NEEDE/EIBERGEN – Ruim 1500 leerlingen uit Berkelland hebben dinsdagmorgen (8 oktober) om 11.00 uur een gezamenlijke rap gezongen en opgenomen. De (mega)rap werd uitgevoerd op vier plekken in de gemeente, muziekkoepel (Neede), openluchttheater (Eibergen), naast het gemeentehuis in Borculo en bij de muziekkoepel in Ruurlo. De rap was een initiatief van de nieuwe stichting Muziek en Kunstwijs. De rap is een cadeau voor de Berkellandse gemeenschap. Voor hen is het is de aftrap van het plusprogramma voor Algemeen Muzikale Vorming (AMV+). Dit wordt uitgevoerd door de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. Kinderen in Berkelland krijgen ondanks de bezuinigingen gewoon muziekles! Bij de muziekkoepel in Neede en Eibergen was het één groot feest! (zie foto’s en video).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4098]

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4099]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven