Kids maken (gras)balenkunst in Ruurlo

RUURLO – Aankomend weekend van 18, 19, en 20 oktober staat in het teken van Broek & Bruil Verlicht. De kinderen van de OBS de Driesprong zijn afgelopen vrijdag en zaterdag erg actief bezig geweest met hun creativiteit. In de verschillende groepen werd er flink geverfd. Er is geschilderd bij vier bereidwillige families die tevens hun balen beschikbaar hebben gesteld. Groep 1 & 2 is bezig geweest bij de Fam. Wentink aan de Morsdijk te Ruurlo.

De grasbalen werden op elkaar gestapeld en ieder voorzien van een ontwerp. Deze mochten de kinderen naar eigen inzicht in kleuren. De kinderen gingen meteen aan de slag met verschillende felle kleuren en dit leidde tot prachtige kunstwerk. Na het harde werken waren sommige kinderen bijna zelf het kunstwerk geworden. Als extra toegift staat op de achterkant ook nog een verrassing! Dit alles is mogelijk gemaakt door de commissie Broek & Bruil Verlicht in samenwerking met de OR van OBS De Driesprong en natuurlijk door de hulp van verschillende ouders. De verf werd gesponsord door een bouwmark uit Ruurlo, beter bekend als Harry’s bouwmarkt.

Dus mensen uit Ruurlo en omgeving, bewonder zelf op 18, 19, of 20 oktober vanuit uw auto deze prachtige grasbalen die u op verschillende plekken langs de route vindt. Het is zeker de moeite waard om deze mooie kunstwerken van de kinderen te bewonderen.

Foto’s Erika Klein kranenbarg:
[nggallery id=4128]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kids maken (gras)balenkunst in Ruurlo”

  1. Waar een kleine school ,groot in kan zijn ! Veel bereidwillige familie en ouders die geholpen hebben met dit prachtige Picasso project van OBS de Driesprong uit Ruurlo ! Kom allemaal kijken a.s weekend in broek en bruil verlicht

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven