Kringloopwinkel Aktief feestelijk geopend

GROENLO/EIBERGEN – Afgelopen zaterdag 12 oktober heeft kringloopwinkel Aktief haar nieuwe onderkomen geopend. De winkel is vanaf nu te vinden aan de Zuidgang 1A (industrieterrein Laarberg). De opening had een feestelijk tintje. Er werden tweedehands kunstwerken gepresenteerd, er was een modeshow met kleding gemaakt van materiaal uit de winkel, en een afvalrace voor de kinderen. De kringloopwinkel ziet er fantastisch uit. Alles is ruim opgezet en over assortiment hebben de klanten niet te klagen. Bezoekers kwamen zaterdag in grote getale een kijkje nemen. Fotografen Raph Schouten en Wim Stevenhagen waren ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe kringloopwinkel (zie foto’s). Op 28 februari 2012 werd het oude pand verwoest door een felle brand. De winkel verhuisde toen tijdelijk naar een leegstaand bedrijfspand aan de Marhulzenweg 37.

Foto’s Raph Schouten:
[nggallery id=4120]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4119]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven