Meiden modeavond bij Shoeby Eibergen

EIBERGEN – Ben jij dol op fashion? En vind je shoppen het leukste wat er is? Dan mag je de meiden mode avond op woensdag 16 oktober bij Shoeby in Eibergen niet missen! De meiden mode avond is van 18.00 tot 21.00 uur. Om 20.00 uur sluiten we af met een spetterende modeshow! Op woensdag 16 oktober ligt de rode loper voor je uit en staan de stylisten voor je klaar. Bij een glaasje bubbels krijg je uitleg over wat er deze avond gaat gebeuren. Je mag de nieuwste kleding passen en je haar en make-up wordt gedaan. Daarna krijg je catwalktips van een echt model en ben je helemaal klaar voor de catwalk!

Show de nieuwste najaarstrends op de catwalk! Welke trend staat jou het beste? Pittige kleuren of een knallende print? Mix en match er naar hartenlust op los! Ga je toch liever voor een stoere outfit? Kies dan voor een denim shirt gecombineerd met een jeans rokje. Denim op denim is een trend die je veel gaat zien dit najaar! Kies voor een trend die het best bij jou past! Op de outfit die je uitgekozen hebt, krijg je ook nog eens een spetterende korting!

Jouw ouders, opa & oma en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken naar de modeshow. De modeshow start om 20.00 uur. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht, meld je daarom voor dinsdag 15 oktober aan in de winkel in Eibergen. Je mag natuurlijk ook bellen naar 054-5472802. Jij komt toch ook? Shoeby bevindt zich aan de Brink 26 te Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven