Nieuwe voorzitter voor openluchttheater

EIBERGEN – Berry Kransen is de nieuwe voorzitter van Openluchttheater Eibergen. Hij volgt Henk Nijhof op. De scheidend voorzitter gaf in 2009 bij zijn aantreden al aan maximaal vijf jaar aan het roer te willen staan. Die periode loopt bijna af. Onder leiding van Nijhof is er de afgelopen jaren veel tot stand gekomen. Zo gaf de scheidend voorzitter leiding aan het privatiseringsproces. Het bestuur heeft de afgelopen maanden de tijd genomen om te zoeken naar een opvolger.

Met de 45-jarige Kransen haalt het openluchttheater een geboren en getogen Eibergenaar in huis. De nieuwe voorzitter is in het dagelijks leven logistiek specialist bij de zeven distributiecentra van Albert Heijn. Het implementeren van nieuwe processen en slimmer werken behoren tot z’n belangrijkste taken. Kransen is een cultuurliefhebber.

Hij studeerde enkele jaren aan het conservatorium in Arnhem en maakte vervolgens een carrière switch naar AH. Hij speelt als muzikant nog wel in enkele bigbands en de Groenlose popgroep De Gracht. Kransen is getrouwd en heeft vier kinderen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe voorzitter voor openluchttheater”

  1. Gefeliciteerd Berry als voorzitter.
    Hopen dat er onder jou leiding veel cultuur in het theater komt met name muziek vooral muziekkorpsen daar is het mooiste theater van de achterhoek wel geschikt voor.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven