Obbink B.V opent nieuw filiaal in Ruurlo

RUURLO – Misschien helemaal tegen de verhoudingen in, blijft Obbink BV investeren in verbouwingen van haar elektronicawinkels, modernisatie en breidt het bedrijf zelfs uit. Afgelopen week is de beslissing genomen om ook een filiaal te openen in het pand waar tot voor kort Euronics Stegeman was gevestigd. Naar verwachting zal de winkel begin november open gaan.

In de afgelopen vier jaar heeft elke Obbink-winkel een facelift gehad en zijn de vierkante meters winkelvloer in Winterswijk en Lichtenvoorde zelfs extreem vergroot. De MegaStore in Lichtenvoorde is zelfs drie keer zo groot geworden en met een oppervlakte van 1200 m2 de grootste elektronica vakzaak van Gelderland. Obbink BV houdt vast aan zijn eigen technische dienst en heeft altijd veel artikelen op voorraad waardoor er korte levertijden zijn. Het bedrijf is sterk doordat de verkochte produkten thuis worden geinstalleerd door de eigen technische dienst.

Op de locatie waar Stegeman jarenlang in Ruurlo een winkel had met witgoed, audio en videoapparatuur, komt straks dus een vestiging van Obbink. Stegeman blijft ook hier actief met zijn installatiebedrijf en kan zich veel meer richten op deze specialiteit. Jan Witteveen van Obbink BV en zelf woonachtig in Ruurlo laat weten dat de samenwerking met Stegeman goed verloopt en heeft er alle vertouwen in dat het in de toekomst zo zal blijven. “We plaatsen bijvoorbeeld een beeldscherm in onze etalage waarop ook informatie over het installatiebedrijf te vinden is.”

De winkel in Ruurlo heeft volgens hem straks alles wat een elektronicawinkel nodig heeft. “Voor stofzuigers, accessoires, een wasmachine, koelkast of een nieuwe televisie kun je uitstekend in Ruurlo terecht. Wie echt alles wil zien kan dan altijd nog naar de MegaStore in Lichtenvoorde gaan. Daar beschikken we over luisterruimtes, thuisbioscopen, een Apple store, Miele Innovation Centre en heel veel beleving.”

Voor service of aanmelden van reparatie kun je handig lokaal in alle winkels van Obbink BV terecht. Obbink neemt de garantie over van de klanten van Stegeman. De monteurs van het bedrijf repareren witgoed, inbouwapparatuur, beeld en geluid, maar ook klein huishoudelijke apparaten en computers. Obbink is geautoriseerd voor de merken UPC, Miele, Bosch, Siemens, AEG, Bauknecht en Whirlpool. Obbink werkt nauw samen met UPC. “Onze monteurs kunnen vrijwel alle storingen en problemen verhelpen en halen zelfs de beste score van alle UPC-servicemonteurs. Dus, een UPC-storing? Bel 0544-394878. Wij helpen u graag.”

De winkel in Ruurlo zal naar verwachting begin november open gaan en alle klanten die hulp nodig hebben kunnen voorlopig terecht in onze winkels in Lichtenvoorde of Eibergen. Jan Witteveen is nu al trots op de winkel en geeft aan dat hij blij is met deze stap. “We hebben weinig leegstand in Ruurlo en dat moeten we zo houden.” Hij gelooft dat winkels zeker een toekomst hebben, maar je moet wel iets te bieden hebben. “Heel belangrijk is dat je als winkel blijft investeren in een goede website en social media.” Zonder ondernemers en actieve bedrijven, raakt een dorp in verval. “Verenigingen hebben ondernemers nodig als sponsor en de leefbaarheid en werkgelegenheid wordt zo gewaarborgd. Wij zijn heel trots dat we deze stap hebben genomen en hopen op deze manier een goede bijdrage te leveren aan de plaats en regio rond Ruurlo.”

Jan Witteveen is verantwoordelijk voor het hele verkoopteam en in alle vestigingen aanwezig. Jeroen Kuenenger, Marco Wiegerinck en Simone Priester worden straks de vaste krachten in de winkel in Ruurlo. Jeroen was assistent-bedrijfsleider van de MegaStore in Lichtenvoorde is er helemaal klaar voor om de winkel in Ruurlo te managen. Met de ondersteuning van invalkrachten, collega’s uit andere vestigingen en alle monteurs, zal er aan kennis niets ontbreken.

“Wanneer we precies open gaan is nog niet bekend maar we zullen dit groots aankondigen op de website, facebook , twitter en in de krant.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven