”Oktoberfest” bij Keurslager Rexwinkel

BORCULO – Bij Keurslager Rexwinkel staat de komende twee weken alles in het teken van het sfeervolle Duitse ‘Oktoberfest’. Naast een goed gevulde bierpul horen bij dit feest heerlijke vleesspecialiteiten. En dat is precies waar Keurslager Rexwinkel zijn klanten de komende weken mee verwent.  Bovendien maken de klanten kans op een weekend München.

In Duitsland zijn ze mateloos populair: de Oktoberfeesten.  Dat is niet voor niets want de sfeer is er altijd fantastisch en er worden vele lekkernijen geserveerd. Klanten van Keurslager Rexwinkel  kunnen de komende weken ook feestvieren. Van 21 oktober tot en met 2 november zijn diverse producten in het Duitse thema verkrijgbaar zoals: Schnitzels, Bratwursten, Kartoffelsalat en eigengemaakte specialiteiten. Speciaal voor de Oktoberfeestweken maakt Keurslager Rexwinkel  ‘Sauerkraut Roulade’: een gevuld varkensfiletrolletje met frisse crème fraîche en zuurkool, omwikkeld met Osnabrücker Schinken. Nog zo’n specialiteit die speciaal voor deze actie is bedacht is ‘Zwiebel Hähnchen’: mals kippendijvlees met rode ui en crème fraîche, omwikkeld met Osnabrücker Friedensschinken.

Bij de Duitse snacks hoort natuurlijk een lekker biertje in een bijpassend glas. Daarom ontvangen klanten bij aankoop van 5 Duitse frikadellen, zogenaamde ‘Lange Ritters’, een gratis bierpul. Bij aankoop van een van de Duitse lekkernijen maken de klanten bovendien kans op een weekend München voor twee personen ter waarde van € 250,-.

Reden genoeg om te profiteren van de Oktoberfeestweken van Keurslager Rexwinkel  van 21 oktober tot en met 2 november .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven