Organisatie kan niet wachten op bierfest!

NEEDE – Op 12 oktober kunnen mensen weer genieten van het Needse bierfeest. ”Wij, “De Bokkepoot” begonnen Das Bokkepoot Bierfest bij Café-Restaurant ’t Haantje met de Palermiger Spatzen. Dit is goed ontvangen en zeer goed bezocht. Na een gesprek met de manager Joyce van Eyck van ’t Spilbroek besloten wij toen om samen “Das Bokkepoot Bierfest” voor de tweede keer te organiseren, dit keer met de Palermiger Spatzen, Dennie Christian en de Edelweisskapel.  Wegens enorm succes vorig jaar en de zeer positieve reacties van de bezoekers hebben wij besloten om “Das Bokkepoot Bierfest” voor de derde keer te organiseren”, aldus Clemens Olminkhof. ”Dit jaar hebben wij de Zuid Duitse Band “Chari Vari Showband”. De naam “Chari Vari” staat voor meer dan 10 jaar spetterende en schilderachtige live muziek uit Zuid Duitsland.”

Zij inspireren met hun sympathieke mix – oude Beierse klassiekers, de Duitse Schlager, Alpine rock tot geselecteerde nieuwe hits – publiek van alle leeftijden.  Om haar talrijke optredens kracht bij te zetten, hebben ze videoprojecties of laser show niet nodig – alleen met de muziek zorgen de vijf Beierse muzikanten voor feestelijke stemming.  ”Wij vinden dat, nadat ze twee keer in Hengevelde en Haaksbergen hebben opgetreden, het tijd werd dat om ze naar Neede te halen.  Als support act hebben wij D.J. Martin die ook vorig jaar de pauzes op een toepasselijke manier invulling heeft gegeven.”

Dus 12 oktober op naar de hiervoor in stijl aangeklede Sporthal ’t Spilbroek in Neede voor “Das Bokkepoot Bierfest”. De zaal is open vanaf 20.00 uur. De kaarten zijn te koop bij de volgende voorverkoopadressen:  Tabakorie Rona Neede,  Loon- en Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V.,  Sporthal ’t Spilbroek te Neede, Café Vally’s & Café de Ruif te Neede, en bij Vakkleding Wolterinck te Hengevelde.

Tevens zijn de kaarten te bestellen bij de bestuursleden,  Clemens Olminkhof, via 0633640095  Jan Willem Holtmaat, via 0612431555  Joop Rust, via 0651597300  Jan van Dijk, via 0614616736, [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven