Rondweg in Neede dicht na flinke botsing

NEEDE – De Rondweg is maandagmiddag 21 oktober een tijd lang afgesloten geweest na een ernstig ongeval. Een personenauto en een bestelbus kwamen met elkaar in botsing. De hulpdiensten (politie en brandweer) werden tegen 14.40 uur opgetrommeld om eerste hulp te verlenen. De bestuurster werd uit haar auto gehaald en voor onderzoek afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. De chauffeur van de bus bleef ongedeerd. De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd (total-loss). De politie doet onderzoek naar de toedracht. Agenten en een toezichthouder van de gemeente Berkelland hebben samen het verkeer omgeleid. Ter hoogte van de rotonde en de G.L. Rutgersweg moesten automobilisten een andere weg kiezen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4139]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Rondweg in Neede dicht na flinke botsing”

 1. Leuk zoiets met alle bijkomende afsluitingen. Borculoseweg ri Centrum dicht, Bergweg dicht, een grote bende in het dorp, de toezichthouder bij de rondweg zwaaiend, bah wat een ellende weer deze dag.

 2. En dan ook nog proberen een bekeuring uit te delen omdat je een weg uit komt waar je niet had mogen rijden…

 3. Nee, wat dat betreft is ons dorp weer eens goed te bereiken..
  Het is allemaal vrij hopeloos !

 4. Ooh, wat verschrikkelijk allemaal, een paar minuten later thuis door een ongeluk! Als je daardoor je humeur al laat vergallen…

  Denk ook even aan de bestuurster van deze auto en wees blij dat jij vanavond gewoon thuis op de bank zit!?

 5. Sterkte wensen aan de automobiliste lijkt me meer op zijn plaats dan steunend en zuchtend moet laten blijken dat je het toch zooooo zwaar hebt gehad. Helemaal omrijden! Wegen dicht! Bijna een bekeuring! Wat erg, wat erg ,,,, Alsof dat ongeval opzettelijk is veroorzaakt om jullie je dag te laten bederven, pfffffff ….

 6. Denk even na mensen. Ernstig ongeluk met een bestuurster die na het ziekenhuis moet en jullie zeuren over een weg afsluiting. Sterkte aan de bestuurster.

 7. Simpele lui die hier weer staan te kijken en hier kansloos op reageren.
  Sterkte toegewenst

 8. Bijzonder hoe mensen kunnen klagen over het ongeval, niet zozeer medeleven hebben met het slachtoffer maar juist frustraties uiten omdat er diverse wegen worden afgesloten zodat hulpverleners hen werk kunnen doen.

 9. klagen de weg is afgsloten,komt we hebben tegenwoordig allemaal haast en geen tijd meer voor een ander.Strekte bestuurster van het blauwe autootje en de chauffeur van de witte bestelwagen sterkte want het is nooit leuk als je zoiets overkomt……

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven