SEN: Bas van Hardeveld nieuwe voorzitter

NEEDE – Bas van Hardeveld is met ingang van 3 oktober de nieuwe ‘algemene’ voorzitter van Stichting Evenementen Neede ’76. Arjan Jansen is de 2e voorzitter welke verantwoordelijk is voor de technische zaken. Bas en Arjan volgen Hans Niessink op, die na 21 jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter, zijn functie neerlegt. De nieuwe voorzitters zijn beide al enige jaren bestuurslid van de SEN en hebben daarvoor ook al verschillende bestuurlijke functies vervuld bij andere organisaties.

Het dagelijks bestuur bestaat verder uit de penningmeesters Erald Larink en Helmuth ter Braack en secretaresse Sandra de Koeier, welke sinds 1 april 2013 deel uit maakt van het bestuur. Met de laatste bestuurswissel staan nieuwe maar ervaren bestuurders aan het roer van de Needse stichting. Bas en Arjan zullen samen met het twintig koppige bestuur en meer dan 200 vrijwilligers verder bouwen aan de versteviging en positionering van de SEN.

Voor Hans Niessink waren het tien intensieve jaren: “Met het bestuur en de vele vrijwilligers zijn diverse zaken opnieuw vormgegeven in opzet en organisatie. De basis is echter nog steeds hetzelfde als in de begin jaren. Een gedreven en verantwoordelijke groep mensen die zich inzet, omdat het evenement hen aanspreekt. Ik kijk met veel plezier terug op een vele mooie jaren. Het is jammer om te stoppen maar ik maak graag plaats voor Bas en Arjan . Ze zijn twee enthousiaste en gedreven nieuwe voorzitters”. Stichting Evenementen Neede organiseert sinds 1976 zomerfeesten in Neede. Daarnaast organiseert het zo nu en dan extra activiteiten.

Jaarlijks werken ongeveer 250 vrijwilligers hard mee aan het evenement. SEN ‘76 biedt nationale en regionale artiesten een podium en geeft 10.000 bezoekers van elke leeftijd ieder jaar weer een mix van hedendaagse popmuziek, cultuur, straattheater en entertainment.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “SEN: Bas van Hardeveld nieuwe voorzitter”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven