Tennisclub jaagt zelf op brutale inbrekers

EIBERGEN – Recent is er bij Tennisverenging Mallumse Molen ingebroken. De daders zijn er vandoor gegaan met een LCD TV (Philips Ambilight) en een tas met ruim vijftig gebruikte tennisballen. Volgens de tennisclub is het de zoveelste brutale inbraak in het clubgebouw op de Bijenkamp in Eibergen. De tennisvereniging is het helemaal zat en gaat nu zelf opzoek naar getuigen. Er staat sinds zaterdag een getuigen oproep op de Facebookpagina  van tennisverenging Mallumse Molen. ”De gouden tip krijgt een jaar lang gratis lidmaatschap (2014) bij onze vereniging? Alvast bedankt!” Tips kunnen gemeld worden via een privébericht of mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Tennisclub jaagt zelf op brutale inbrekers”

  1. wat moeten ze nou met tennisballen???en ik weet niet wat een jaarabbo kost,anders doe je het geld inplaats van abbo.helpt beter denk ik

  2. ipv abonnement, kan een geldelijke vergoeding ook.

    Paul Hoks
    penningmeester TV Mallumse Molen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven