Drie winkeldieven op heterdaad betrapt

NEEDE – Vrijdagavond 18 oktober zijn er in Neede twee winkeldieven aangehouden. Politie: ”De aanhouding vond rond 20.00 uur plaats aan de Borculoseweg.” Politie Berkelland wil nog niet vertellen waar en wat de personen hebben gestolen. Beide personen zitten vast voor verhoor en nader onderzoek. Volgens een tipgever had er ’s middags ook al een diefstal plaatsgevonden in het dorp. “De persoon had tegen 14.00 uur iets gestolen bij het Broekenhuis en is gepakt voor de Emté”, aldus de melder. Ook deze dief zit vast.

Update zaterdag 19 oktober 22.00 uur:
De winkeldieven zijn ook verantwoordelijk voor meerdere diefstallen in Eibergen. Er zijn door de politie verschillende aangiftes afgenomen. Onderzoek is nog gaande en beide heren zitten nog vast. Ze hebben onder andere kledingstukken, schoenen en computerapparatuur gestolen.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Drie winkeldieven op heterdaad betrapt”

  1. Laatste tijd veel gespuis tegenover ah en emte op de bank.
    Kan de gemeente daar geen webcam plaatsen ipv op dat nieuwe plein

  2. haha elco.zwarver gait zit daar ook veel,dat is toch geen gespuis.wel moet ik toegeven dat er de laatste tijd hele vreemde figuren opduiken in neede.

  3. her waren die oostblokkers weer , zwarver gait mag dan wel geen in breker zijn , maar wel een paraciet hij leeft van ons geld en te lui om te werken ,,,,,, mientje

  4. zwarver gait feat zichzelf

    bedankt mientje en sorry dak al 10 jaar zonder uitkering zit,(ut grofste schandaal van neede maar daar weten simpele types als jou nix van)trouwens je kunt niet eens typen denn parasiet en inbreker mot ut zijn, daaaaaaaag mien

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven