Vakgarage investeert in Budgetauto.nl

BORCULO – Vakgarage Berkelland en Budgetauto.nl hebben de handen ineen geslagen. De twee bedrijven gaan vanaf nu samenwerken. Hennie Bloo verkoopt al een tijdje occasions maar had nooit een goed platform om de auto’s aan de man te brengen. Budgetauto.nl biedt de ondernemer een totaalpakket waarmee Bloo zijn auto’s goed kan presenteren. Budgetauto.nl werk alleen samen met merkdealers en Bovag autobedrijven. De kracht van het nieuwe concept is dat iedere plaats maar één budget-verkooppunt mag hebben. Zo blijft het interessant voor de garages en blijft het exclusief. Eigenaar van Budgetauto.nl (Robin Kooijman): ”We springen in op de huidige tijd. Het zijn goedkope auto’s waar mensen nog perfect in kunnen rijden. Klanten betalen geen afleveringskosten en een occasion is minimaal voorzien van 6 maanden APK.”

Het occasion portal is geboren in Eibergen. “We hebben enkele keren een pilot gedraaid bij autobedrijf Berenpas in Eibergen. Het concept sloeg aan en daarom heb ik sinds kort de site officieel gelanceerd”, zegt Kooijman. Op dit moment werken er al ruim veertig autobedrijven samen met Budgetauto.nl.

Meer informatie over vakgarage Berkelland en het nieuwe concept Budgetauto.nl op de website www.budgetauto.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4124]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven