Woning verwoest door uitslaande brand

BORCULO – Zondagmorgen 6 oktober heeft er in Borculo een hevige woningbrand gewoed. Rond 11.00 uur moesten de spuitgasten van brandweer Borculo richting de Lange Molenstraat. Bij aankomst stond het huis al in lichterlaaie (zie video). De brand werd snel opgeschaald naar middelbrand. De brandweer heeft er alles aan gedaan om de vrijstaande woning te redden maar helaas lukte dit niet. De bewoners konden op tijd hun woning verlaten en worden opgevangen door de buurt. De bovenverdieping moet als verloren worden beschouwd. De rest van het pand heeft veel water- en rookschade opgelopen. Brandweer Borculo kreeg hulp van post Zutphen. De brandweer doet onderzoek naar de brand. De brandweermiddag in het centrum van Borculo (tijdens de Zompendag) gaat gewoon door.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4093]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4094]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven