Esweg en Pagertweg tijdelijk afgesloten

NEEDE – De gemeente gaat op vrijdag 8 november de Esweg en Pagertweg afsluiten. Door de afsluiting van de Diepenheimseweg zijn de wegen gebruikt als sluipweg. De bermen zijn – door het vele verkeer en regen – dusdanig beschadigd dat het een gevaar oplevert. Bij de gemeente Berkelland kwamen meerdere klachten binnen. Buurtbewoners zijn blij met dit besluit (zei mogen immers wel de weg gebruiken). Politie Berkelland gaat aankomende tijd op beide wegen controleren.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Esweg en Pagertweg tijdelijk afgesloten”

  1. Laat ze dan alsjeblieft de Pasmanweg en Peppelenbosweg ook afsluiten. Levensgevaarlijk. Het is wachten op ongelukken.

  2. Aanwonenden blijven achter met kapot gereden inritten.
    Zou heel fatsoenlijk zijn dit te herstellen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven