Gloednieuw plein naast Lidl is geopend

tn_20131114_153841NEEDE – Vrijdagavond 15 november wordt het gloednieuwe plein en de doorsteek naast de Lidl geopend. Automobilisten mogen dan via de Oudestraat, de doorsteek (brede openbare weg tussen de parkeervakken), de Ten Caoteplas op rijden (eenrichtingsweg). Voetgangers en fietsers krijgen een eigen pad die ze in beide richtingen mogen passeren. Naast dit alles kunnen mensen vrij parkeren (vijfentwintig parkeervakken voor auto’s). Stratenmakers leggen vrijdag de laatste hand aan het Niessinkplein. Investeerder Mans Koster: ”Volgende week starten we met de aankleding. De beplanting gaat erin, er komt een bankje en een monument.” Mans vertelde donderdag met veel passie over het nieuwe plein en alles er rondom heen (zie video). Koster en de gemeente hebben samen de boel bekostigd.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4194]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Gloednieuw plein naast Lidl is geopend”

 1. word mooi plein.stratenmakers hebben hard gewerkt.en je kunt alles van mans zeggen maar hij is overal wel bij betrokken.en ik ben ook niet zon fan van hem hoor,maar hier toch weer goede zaken gedaan.

 2. dinant krooshof

  Klaske en Mans vormen wel de oplossing voor dit krimpende dorp zonder werkgelegenheid
  .Een complimentje mag ook wel eens.

 3. Hij doet dit natuurlijk voor eigen belang. Zo gaat dat bij deze liberalen.Kan hij de huur van de Lidl flink opschroeven. Terwijl de Gem. Berkelland ook mee betaald.

  Maar voor Neede is het oké, beetje optimistisch blijven natuurlijk. Hoop dat er niet nog meer winkels omvallen maar wat ik in de wandelgangen hoor!! Niet best.

  Allaaf.

 4. Hulde aan Mans en Klaske, ze doen het toch maar, welk idee er ook achter zit. Mans kan al zijn poen toch niet meenemen als hij zijn laatste adem uitblaast, want ook hij gaat met lege zakken of door de pijp of de grond in. Maar nogmaals, klasse.

 5. Zo liberalenkenner en neederlander, van huurrecht heb je toch duidelijk minder verstand.
  Je denkt dus dat een huurbaas zomaar even een huurcontract kan openbreken en de huur opschroeven.
  Nou daar vergis je je lelijk in.
  Bovendien voor een discounter als lidl is de plaats waar geparkeerd kan worden helemaal niet zo belangrijk.
  Hun grootste argument is de lage prijs.
  De parkeervoorziening is in eerste plaats bestemd om de oudestraat aantrekkelijker te maken voor het winkelend of recreërend publiek.

 6. Needse shoarmabakker

  Respect voor Mans hij had het geld ook kunnen besteden aan verre reizen, een dure auto etc. Hij geeft het liever aan de Needenaren. Pluim

 7. Goed Bezig! Ik vind dat de laatste paar jaar Neede erop vooruit gaat! Mede dankzij de ondernemers !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven