Kaartverkoop gala-avond Vlearmuze start

NEEDE – De kaartverkoop voor de gala avond van het Needs Carnaval Genootschap ”de Vlearmuze” gaat van start.  Op maandag 9 december kunnen leden, op vertoon van de lidmaatschapskaart, hun toegangskaarten kopen. Op dinsdag 10 december kunnen de overige belangstellenden kaarten kopen. Beide verkoopavonden vinden plaats in Partycentrum ’t Haantje en starten om 19.00 uur.. De overgebleven kaarten zullen daarna te koop zijn bij Tabakorie Rona.

De galacommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een programma samen te stellen met een afwisseling van buuts, zang en dans. Zowel Needse acts als ook enkele buutreedners van buiten Neede zullen hun medewerking verlenen.

Prins Skrollan, Adjudant Wichert, Jongerenprins Joost en Jongerenprinses Joyce verheugen zich, samen met hun Raden van Elf, op uw komst op onze gala avond die plaats zal vinden op zaterdag 11 januari aanstaande.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven