Nieuwe hoogheden Bacchus in Eibergen

EIBERGEN – Vrijdagavond is het nieuwe prinsenpaar van CV Bacchus bekend gemaakt. De ceremonie vond plaats in residentie café De Lindeboom te Eibergen. Alvorens de onthulling kon plaats vinden, werd eerst afscheid genomen van het huidige prinsenpaar, waarbij op toepasselijke wijze de “versierselen” weer in beslag werden genomen en men is toegetreden tot de Prinsengarde van de vereniging. Vervolgens op naar het hoogtepunt van deze zeer gezellige en goed bezochte avond.

Onder toeziend oog van aanwezige carnavalsverenigingen, genodigden en overige belangstellenden kwam na een spannende aanloop middels een zeer ludiek in elkaar gezette presentatie het nieuwe prinsenpaar van CV Bacchus te voorschijn, met een daverend applaus tot gevolg.

Onder het motto “WIJ DOEN HET DIGITAAL” werden de felicitaties in ontvangst genomen en regeren Prins Pascal Wonnink en Adjudant Robert te Brake de komende carnavalsperiode bij CV Bacchus. Genoemde heren hebben vanuit hun jonge jaren al een sterke band met CV Bacchus en gaan de komende regeerperiode dan ook met vertrouwen tegemoet. De eerste officiële gelegenheid binnen de eigen vereniging voor de nieuwe hoogwaardigheidsbekleders is het “Frühshoppen”.

Dit zal plaatsvinden op zondag 26 januari 2014 bij Café-Restaurant-Zalencentrum Grenszicht te Eibergen. De avond kreeg verder vorm met de muzikale klanken van B-Have Drive-In Show. Het feest werd tot in de kleine uurtjes voortgezet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven