Politie pakt jongen met illegaal vuurwerk

BORCULO – Een scholier uit Borculo heeft heel wat uit te leggen aan politie Berkelland. Hij was in het bezit van illegaal vuurwerk. Het vuurwerk werd vrijdag door tussenkomst van de school in beslag genomen. “Een jongen had het meegenomen vanaf huis. Het leken nitraatbommetjes. Gevaarlijk en zwaar spul”, aldus wijkagent Eric Knol. Een proces-verbaal en onderzoek volgen. Op een andere school is een kleine hoeveelheid softdrugs ingenomen van een leerling. Ook hier volgt onderzoek en proces-verbaal. Er kwam vrijdag nog een melding vanaf een Borculose school. Een leerling had geld gestolen op een externe stageplek. Alle bovengenoemde jongeren zijn zestien jaar.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Politie pakt jongen met illegaal vuurwerk”

  1. Waarom is vuurwerk illegaal??? Geen belasting over betaald? Juist dat is de hele heisa! Waar gebeuren ongelukken mee? Met experimenteren! Bommen maken etc. De zoon van een politieagent heeft weer vuurwerk, zo ging het hier vroeger ook toen ik nog 14 was,zoontje van politieagent had de strijkers! Levende handel!!! Lachertje!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven