Sinterklaas verrast Haarlose kindertjes

HAARLO – Ook in Haarlo werd sinterklaas feestelijk ontvangen. De intocht was daar iets later omdat de sint tal van grote plaatsen aan moest doen. Zaterdagmorgen 23 november was het zover, de sint kwam per koets naar het kerkdorp. Samen met zijn pieten maakte hij een rondgang door het dorp. Muziekvereniging Accoord zorgde voor muziek. Daarna was er een groot sinterklaasfeest in cultuurhuis ’t Stieltjen. De kinderen mochten daar bij sinterklaas op schoot. Fotograaf Henk Klein Hazebroek was in erbij! (zie foto’s). Ook in Gelselaar werd sinterklaas binnengehaald. De goedheiligman arriveerde bij café Florijn. Daarna maakte hij samen met de kinderen en de muzikanten van Excelsior een ‘welkomsrondje’ door het dorp. Bij Florijn werd het feest afgesloten. Morgen (24 november) bezoekt sinterklaas Rekken. Om 14.30 uur wordt hij welkom geheten bij de Berkelbrug.

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4224]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven