Slootsmid pakt uit tijdens landbouwshow

BORCULO – Boeren, loonwerkers en ‘buitenlui’ kunnen aanstaande weekend hun hart ophalen tijdens de grote landbouwshow bij mechanisatiebedrijf Slootsmid in Borculo. De laatste nieuwtjes over meststoffen scheiden, verwerking en bemesting, leveranciers die hun noviteiten laten zien, zoals Massey Ferguson, Schuitemaker, Husqvarna, de nieuwste tractoren en landbouwwerktuigen, en een heuse ‘catwalk’ voor bemesters, reden genoeg om een kijkje te komen nemen. Slootsmid maakt sinds 1990 al (landbouw)bemesters in eigen beheer. Ze gaan de hele wereld over! De show start vrijdag 22 november om 17.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Zaterdag 23 november kunnen belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur terecht bij het mechanisatiebedrijf aan de Korenbree 40a in Borculo. Meer informatie op www.slootsmid.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4214]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven