Sportclub Haarlo met soep langs de deur

HAARLO – Vanaf  woensdag 20 november t/m zaterdag 23 november zullen de leden van sportclub Haarlo in een gedeelte van de gemeente Berkelland langs de deur komen met heerlijke goed gevulde erwten- en goulashsoep. Sportclub Haarlo en keurslagerij Boenders zetten ook dit jaar weer hun jarenlange samenwerking voort. Vorig jaar is er een positieve switch gemaakt van 30 jaar oliebollen verkopen naar een soepactie. ”Na de succesvolle actie van vorig jaar zullen wij ook dit jaar weer soep gaan verkopen”, aldus Dick Teunissen

De echte bakker/slager Boenders en Sportclub Haarlo staan garant voor een soep van hoge kwaliteit met verse ingrediënten. De Soep wordt deze week vers gemaakt en ingevroren. Mocht u zeker willen zijn van één of meerdere bakken soep stuur dan een e-mail naar [email protected]  of bel tijdens de actie tussen 18.00 – 20.00 uur naar 0545-261256, en wij zullen dan uiterlijk zaterdag de soep bezorgen.

Woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmorgen kunt u dus de leden van Sportclub Haarlo verwachten aan de deur met die heerlijke soep van Boenders.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven