Twee muzikanten 40 jaar lid van Amicitia

RIETMOLEN – Muziekvereniging Amicitia uit Rietmolen heeft zondagmorgen 3 november – tijdens het najaarsconcert – haar jubilarissen in het zonnetje gezet. Diny Nijhuis en Bennie Waanders zijn maar liefst veertig jaar lid van de vereniging uit Rietmolen. Ze kregen een speldje, oorkonde en een bos bloemen voor hun verdiensten. Veertig jaar komt in deze tijd niet zo veel meer voor. Het is een hele prestatie om zo lang lid te zijn van een muziekvereniging”, aldus secretaris Antoinet Wielens. Naast Diny en Bennie werden Rita Broshuis, Maarten en Niels Mengerink (12,5 jaar), Anne van Lith en Annie Ottink (25 jaar) ook verrast. De plechtigheid vond plaats in zaal Kuppers. Het najaarsconcert trok veel bezoekers. Vooral het jeugdorkest viel bij de aanwezigen in de smaak (zie video).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4169]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven