Waterrot’n houden weer een gala-avond

EIBERGEN – Het carnavalsseizoen 2013/2014 gaat ook binnenkort voor de Eibergse carnavals- vereniging ECG “de Waterrot’n” van start. Het seizoen begint met de gala-avond op zaterdag 9 november in het carnavalshoes, zalencentrum “de Klok”.

De organiserende galacommissie o.l.v. president Peter van Alst is er van overtuigd een klinkend programma klaar te hebben. Een avondvullend programma bestaande uit vele optredens met muziek, dans en ander entertainment wordt het publiek voorgeschoteld door een keur van artiesten en een mysterie guest. Het muzikale deel van deze avond wordt verzorgd door Hans Roerdink.

’s Avonds vanaf 19.30 uur  is de zaal open en om 20.11 uur wordt begonnen met het overvolle programma. Naast de plaatselijke carnavalsverenigingen wordt er veel publiek verwacht dus kom op tijd, want vol is vol. De entree voor deze avond is gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven